About us

Het avontuur “ PSX Supreme e-bike “ is daadwerkelijk medio 2020 ontstaan. Bij PowerSeal bestond al langere tijd de vraag hoe wij het elektrische tijdperk aan onze corebusiness zouden kunnen koppelen. Veel van de PowerSeal klanten zoeken naar alternatieven om naast de huidige motoren op een geluidsarme en milieuvriendelijke manier naast cross-, race en cart toch zichzelf te blijven uitdagen. Off the road rijden in Nederland wordt steeds moeilijker en mountainbike rijden is wel een conditietraining maar staat ver af van de sensatie van cross of off road rijden. Ik ben zelf medio 2020 door Eric Verhoef geïnteresseerd geraakt in het E-MTB rijden.

De overeenkomst met gewoon MTB rijden is er wel, echter de snelheid is veel hoger en hiermee ook de uitdaging en de fun factor.

Het lijkt op off Road rijden maar dan zodanig dat je mede natuurgebruikers hiermee geen problemen hebben. Het is stil maar is toch een serieuze uitdaging voor je reflexen en skills. Het is eigenlijk een andere sport. De snelheid van een motor en de souplesse van een fiets.

Door mijn enthousiasme en de vragen van mensen in mijn omgeving naar mogelijkheden hebben wij een partner gezocht die een e-MTB produceert die met onze inbreng en verbeteringen aan onze bovengenoemde eisen voldoet.

Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de PSX Supreme e-bike.

De PSX Supreme e-bike is op te bouwen met een vering naar keuze. De RockSchock BoXXer standaard, de RockSchock BoXXer select Double 200mm, de Öhlins RXF36 170mm en de Öhlins DH38 200mm Double.

In overleg kunnen diverse zaken aan de persoonlijke voorkeur worden aangepast.

De Unique selling points blijven. De extreem zware 850Wh accu, de krachtige motor, de 29” wielen en het speciaal aluminium frame.

“Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike”

PowerSeal is al jaren een begrip in het hart van uw vertrouwde verbrandingsmotor, dat is een feit. Laten we duidelijk zijn. Wij houden van Power!

“Power is key” Het was dus alleen maar een kwestie van tijd voordat PowerSeal zijn entree zou maken in de wereld van Electric Power. Met PSX, supreme e-bikes, heeft PowerSeal de X-factor gevonden op het speelveld van E powered off road fun.

Een nieuwe kleurrijke episode wordt ingezet, Power to the people!